Klasse
2E Mørk tsjekkisk lager
Brygget
19. november 2017
Flasket
27. desember 2017
Alkoholstyrke
5,3%
Farve (EBC)
47,2
OG/FG
1056 / 1014
Bitterhet (IBU)
36,2 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

10.00 kg Pilsner
1.00 kg Caramunich Malt II
1.00 kg Munich Malt II
0.35 kg Carafa III
0.20 kg Wheat, Flaked

Humle og krydder

60.00 g Perle [8.50 %] - Boil 75.0 min
60.00 g Saaz [3.75 %] - Boil 45.0 min
40.00 g Saaz [3.75 %] - Boil 2.0 min

Andre ingredienser

3.00 g Calcium Chloride in Mash
3.00 g Gypsum iCalcium Sulfate) in Mash
1.00 Whirlfloc Tablet (Boil 10.0 mins)
2.00 tsp Yeast Nutrient (Boil 10.0 mins)

Meskeinformasjon

Triple infusion
Protein rest at 55.0 C / 20 min
Saccharification at 62.0 C 30 min
Saccharification at 68.0 C 40 min

Gjærtype

White Labs 830

Gjærmengde

5 liter starter

Informasjon om gjæring

2 weeks at 10C
2 weeks maturation before bottling

Kommentarer


[BBcode]