Klasse
4G Kölsch
Brygget
1. februar 2013
Flasket
13. februar 2013
Alkoholstyrke
5,8%
Farve (EBC)
6,5
OG/FG
1052 / 1007
Bitterhet (IBU)
23,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
48,0l
Gjærbare ingredienser

9.3 kg Pilsen Malt
0,5 kg Vienna Malt
0,3 kg Wheat Malt

Humle og krydder

90 g Hallertauer Mittelfruher 4,5 % i 60 min
40 g Hallertauer Mittelfruher 4,5 % i 5 min

Andre ingredienser

2 ts natron og 5 g kalsimklorid til vannjustering
16 g klarurt tilsatt de siste 10 min. av koketiden

Meskeinformasjon

mesket ved 66 grader i 80 min.

Gjærtype

Wyeast 2565

Gjærmengde

2 poser i starter på 5 Liter

Informasjon om gjæring

Gjæret på 16 grader i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]