Klasse
13G Klassisk norsk hjemmebrygg
Brygget
18. april 2017
Flasket
28. april 2017
Alkoholstyrke
7,3%
Farve (EBC)
29
OG/FG
1,077 / 1,021
Bitterhet (IBU)
10,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

Pale Malt, Munich Mørk, Stjørdalsmalt, Carafa 3, Farin

Humle og krydder

Goldings

Andre ingredienser

Einerlåg, protafloc, Whitelabs gjørnæring,

Meskeinformasjon

68C 60min
72C 15min
77C 2min

Gjærtype

Gjernes kveik

Gjærmengde

30ml

Informasjon om gjæring

Pitch 37C, Baderomsgulv ved 30C.

Kommentarer

Mesket einerlåg i 12 timer på 80C.

Medbrygger; Thomas Aasberg (Aasbrygg)


[BBcode]