3 kg Thomas Fawcett Maris Otter pale malt
50 g TF brown malt
50 g TF pale crystal malt
15 g Weyermann Carafa special III
200 g farin
30 g Fuggles (5,1 % alfasyre) FWH
30 g Goldings (6,4 % alfasyre) FWH
35 g Fuggles -5 min
35 g Goldings -5 min
20 g Fuggles 0 min
20 g Goldings 0 min
12 g Fuggles tørrhumle
12 g Golding tørrhumle
15 g Target tørrhumle
1/5 ts Supermoss -10 min
1/2 ts Gjærnæring (White labs) -10min
30 min ved 63 C
30 min oppvarming til 72 C
5 min ved 72 C
5 min ved 75 C
WLP 007
1 l starter
Oksygenert med ren oksygen i 1 min.
Tilsatte gjær ved 15 C, lot stige til 18 C. Økte 1 grad pr dag til 20 C.
6 dager ved 12 C, så 4 dager ved 4 C før tapping