Klasse
4E Amerikansk pale ale (basistype 4E Amerikansk pale ale)
Ekstra ingredienser
Brygget
22. februar 2014
Flasket
12. mars 2014
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
20,1
OG/FG
1,054 / 1,006
Bitterhet (IBU)
36,2 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
44,0l
Mengde ferdig øl
40,0l
Gjærbare ingredienser

10,50 kg Pale Malt (2 Row) UK (5,9 EBC) Grain 2 (89,0 %),

0,70 kg Wheat Malt, Ger (3,9 EBC) Grain 3 (5,9 %)

0,45 kg Caramel/Crystal Malt - 30L (59,1 EBC) Grain 4 (3,8 %),

0,15 kg Chocolate Malt (689,5 EBC) Grain 5 (1,3 %)

Humle og krydder

17,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 60,0 min Hop 6 10,4 IBUs

40,00 g Citra [12,00 %] - Boil 15,0 min Hop 8 12,1 IBUs

40,00 g Nelson Sauvin [12,00 %] - Boil 15,0 min Hop 9 12,1 IBUs

30,00 g Citra [12,00 %] - Boil 2,0 min

100g Nelson Sauvin @ 5 dager, tørrhumling.

50g citra @ 5 dager, tørrhumling.

Andre ingredienser

1,00 Items Whirlfloc Tablet (Boil 15,0 mins

Meskeinformasjon

Singel infusion, full body, no mash out.

31,27 L @ 73,9 C step temp 66,0 C @60 min.

Fly sparge with 35,34 L @ 78,0 C.

Gjærtype

Safale American US-0

Gjærmengde

22g tørrgjær

Informasjon om gjæring

Gjæret i mørkt rom på 19 grader i 18 dager.

Kommentarer


[BBcode]