Klasse
10D Saison
Brygget
22. oktober 2012
Flasket
18. november 2012
Alkoholstyrke
7,8%
Farve (EBC)
7,2
OG/FG
1064 / 1005
Bitterhet (IBU)
33,6 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

5 KG Bestmaltz pilsner malt
0.45 KG lys belgisk candi sirup.

Humle og krydder

Sorachi Ace: 10 g ved 60 min
20 g ved 15 min
20g ved 5 min
20g ved 1 min
20 g ved 0 min

30 gram torrhumling i 7 dager

Kun pellets.

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64.4 grader i 90 min
machout ved 75 grader

Gjærtype

WLP 565

Gjærmengde

starter

Informasjon om gjæring

30-35 grader i 10 dager
Slo av varmeplata etter 10 dager å lot temperaturen falle naturlig til ca 20 grader.
Satt på fat å tillsatt Co2 til 2.5Vol.

Kommentarer

Temperatur kontroll var varmeplate fra Petit og isolert gjærings dunk.


[BBcode]