Maris Otter pale malt, 6600 gram
Crystal (60), 600 gram
Dark crystal (120), 600 gram
Amber malt, 200 gram
Brown malt, 200 gram
Lys chocolate malt, 200 gram
Chocolate malt, 100 gram
sukker til flaskekarbonering, 230 gram
50 gram East Kent Goldings (6%), 60 minutter
50 gram East Kent Goldings (6%), 10 minutter
Natron, 10 gram i mesk
Kalsiumklorid, 7,5 gram i mesk
CaCo3, 5 gram i mesk
Kalsiumsulfat, 5 gram i mesk
Kalsiumklorid, 2,7 gram i skyllevann
Kalsiumsulfat, 1,8 gram i skyllevann
1 whirfloctablett, 10 min kok
Wyeast gjærnæring, 10 min kok
67 grader i 75 minutter
78 grader i 5 minutter
White labs 002
1 rør, 4 l. starter
18 grader i 7 dager
20 grader i 7 dager
20 grader i 14 dager, ettergjæring på flasker (karbonering)