Malt
6 kg Pale Ale 87%
0,35 kg Rye malt 5%
0,28 kg Smoked malt 4%
0,25 Crystal malt 10L/20 EBC 3% tillegg.
Gjaer
Flerstrenget Kveik fra Voss. Ukjent opprinnelse
25g Brewers Gold 8% AA 13,9 IBU
Hindu Enerbær 25 g siste 5 min.
Brevann fra Ølmannstind ved Trollstigen. Vannet er spesielt alkalisk og har høy grad av ioner der spesielt de negative øker blodets evne til transport av oksygen.
Mesking 60 min. 20 liter. Mesket ut med ca 13 liter 74 grader.
Kveik
250ml
Fermentert ved 37C i 38 timer + 24 timer 20 grader så rett i Cornelius og nedkjølt til 3 grader.
Flakset med beer gun 5.10.2017
Opplevet en voldsom modning etter 4 uker og bør nå være perfekt for drikking. Hvis flaskingen har gått etter planen skal den ha en karamell farget tykt skum og en meget bred komplisert smaksopplevelse.