Klasse
9E Imperial stout
Brygget
6. oktober 2013
Flasket
27. oktober 2013
Alkoholstyrke
9,6%
Farve (EBC)
66
OG/FG
1,102 / 1,029
Bitterhet (IBU)
55,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
28,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

8 kg UK pale malt
1.5 kg belgisk munich-malt
500 g flaket bygg
500 g UK brunmalt
500 g UK mørk krystallmalt 80L
100 g UK sjokolademalt
100 g UK roasted barley
100 g UK pale chocolate
50 g UK black patent

Humle og krydder

80 g EKG pellets 6,4% 60 min
50 g EKG pellets 6,4% 10 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Dobbeltmesk på speidel
67 grader 120 min
70 grader 10 min
-- bytt malt --
65 grader 120 min
78 grader 10 min

Gjærtype

WLP002

Gjærmengde

2 pakker i starter

Informasjon om gjæring

Gjæret på 19 grader i 21 dager

Kommentarer


[BBcode]