Klasse
3B Bock
Brygget
14. oktober 2013
Flasket
21. desember 2013
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
41
OG/FG
1,070 / 1,025
Bitterhet (IBU)
20,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
21,0l
Mengde ferdig øl
18,5l
Gjærbare ingredienser

63,1% Munich Malt
27,7% Pilsner Malt
3,1% Caraaroma
3,1% Caramunich
1,5% Dark Crystal
1,5% Melanoiden Malt

Humle og krydder

14 g Magnum @ 60 min

Andre ingredienser

1 tablett whirlfloc
1 teskje 5.2 pH stabilizer
1 kapsel Servomyces

Meskeinformasjon

66 grader C i 60 min
10 min mashout 78 grader C

Gjærtype

WLP833

Gjærmengde

2xWLP833(3,4L start)

Informasjon om gjæring

11 grader C i 27 dager

Kommentarer

Oppskriften er basert på Jamil Zainasheff sin "Little Barnabas" fra "Brewing Classic Styles"


[BBcode]