Klasse
10D Saison
Brygget
30. januar 2013
Flasket
11. mars 2013
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
796
OG/FG
1065 / 1010
Bitterhet (IBU)
35,5 (N)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
19,5l
Gjærbare ingredienser

5000 gram Belgian Pale Ale mat
500 gram German Pale Ale malt
680 gram hvitt sukker

Humle og krydder

56 gram Williamette 5,5% - 60 minutter
28 gram Saaz 3,7% - 15 minutter
28 gram Saaz 3,7% - 5 minutter

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Ettrinns mesking ved 66 grader i 90 minutt

Gjærtype

Wyeast 3724 Belgian Saison

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

Første gjæring i 14 dager ved 24 grader
så 24 dager til ved 20 grader

Kommentarer


[BBcode]