Klasse
4H Irsk rød
Brygget
2. februar 2016
Flasket
4. mars 2016
Alkoholstyrke
4,8%
Farve (EBC)
20,2
OG/FG
1,054 / 1,020
Bitterhet (IBU)
23,8 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
52,0l
Mengde ferdig øl
46,0l
Gjærbare ingredienser

9.000 kg Pale Ale Malt (81.82%)
0.400 kg Amber Malt (3.64%)
0.400 kg Biscuit (3.64%)
0.400 kg Chocolate (3.64%)
0.400 kg Crystal 120 (3.64%)
0.400 kg Crystal 30 (3.64%)

Humle og krydder

50.0 g Northern Brewer Pellet (6.8% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (1.1 g/L)
30.0 g East Kent Golding Pellet (4.7% Alpha) @ 15 Minutes (Boil) (0.7 g/L)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Single step Infusion at 66°C for 60 Minutes.

Gjærtype

Liberty bell ale

Gjærmengde

33 gr

Informasjon om gjæring

18 grader C

Kommentarer


[BBcode]