Klasse
3C Doppelbock
Brygget
29. mai 2016
Flasket
1. juli 2016
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
35
OG/FG
1,084 / 1,030
Bitterhet (IBU)
24,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

7kg best dark munich
2kg best pils
1kg caramunich 3 60

Humle og krydder

8g magnum hallertau 13%
70g hallertau mittelfruh 2,7%
I 60min

30g hallertau mittelfruh 2,7%
I 30min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

68 grader 60min

Gjærtype

Wlp 833

Gjærmengde

alt fra 25l helles

Informasjon om gjæring

Kjølt til 7 grader, ristet bøtte for oksygen, tilsatte slurry og lot den stige til 10 grader i løpet av et par dager. Forlatt i 5 uker før flasking.

Kommentarer


[BBcode]