Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
16. januar 2016
Flasket
5. februar 2016
Alkoholstyrke
9,45%
Farve (EBC)
26
OG/FG
1085 / 1013
Bitterhet (IBU)
83,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

6000 g maris otter pale
680 g hvetemalt
130 g sjokolademalt
466 g sukker

Humle og krydder

46 g chinook 12,7 aa, 60 min
27 g amarillo 9,2 aa, 15 min
24 g centenneal 8,2 aa, 15 min
24 g amarillo 5 min
27 g centenneal 5 min
16 g chinook 0 min
18 g centenneal 0 min
10 g chinook tørrhumle
15 g centenneal tørrhumle
13 g amarillo tørrhumle

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

64 grader i en time
77 grader i 5 min

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

245 mrd celler

Informasjon om gjæring

20 grader i to uker

Kommentarer


[BBcode]