Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
3. november 2014
Flasket
17. november 2014
Alkoholstyrke
5,4%
Farve (EBC)
25,6
OG/FG
1055 / 1014
Bitterhet (IBU)
24,3 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,5l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

maris otter pale malt
carared
caramunich 2
melanoiden malt
munich malt type 2

Humle og krydder

citra
ahtanum
cascade

Andre ingredienser

Whirfloc tablett
gjærnæring

Meskeinformasjon

mesket på 66 grader i 60 min.
økte til 77 grader i 5 min
tømt og skylte med 6,5 liter på 75,6 grader

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

2 pakker tørrgjær

Informasjon om gjæring

sto på 14 grader utvendig temperatur i 7 dager, økt til 20 grader utvendig temperatur resterende 7 dager

Kommentarer

Hei på deg!


[BBcode]