Klasse
8A Dry stout
Brygget
20. januar 2015
Flasket
15. februar 2015
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
70,2
OG/FG
1050 / 1015
Bitterhet (IBU)
38,8 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

8,00 kg Pale Malt
1,80 kg Barley, Flaked
1,20 kg Roasted Barley
0,60 kg Crystal Malt
0,60 kg Wheat Malt,
0,50 kg Carafa II

Humle og krydder

50,00 g Target 90,0 min
40,00 g EKG 45,0 min
30,00 g EKG 10,0 min

Andre ingredienser

2 tsp Yeast Nutrient

Meskeinformasjon

Single infusion at 67C for 90 min.

Gjærtype

Brewlab TV 2

Gjærmengde

8L starter

Informasjon om gjæring

Ferment at 20C for 10 days, then 10 days maturing at 5C before bottling

Kommentarer


[BBcode]