Klasse
7D Weizenbock
Brygget
1. september 2017
Flasket
16. september 2017
Alkoholstyrke
7,0%
Farve (EBC)
90
OG/FG
74 / 20
Bitterhet (IBU)
24,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
12,0l
Mengde ferdig øl
8,0l
Gjærbare ingredienser

2.88kg Hvetemalt
480g Melanoidmalt
320g Lys munchnermalt
120g Special B
120g Dark chrystal malt 275ebc
80g Chocolate malt

Humle og krydder

75min 7,2g styrian wolf 11.1%

Andre ingredienser

1g kalsiumklorid
3g kalsiumsulfat
0.5g kalsiumkarbonat

Meskeinformasjon

49grader 20min
55 grader 10min
68 grader 45min
Utlak 78 grader

Gjærtype

Safbrew WB-6

Gjærmengde

Ca 0.3L starter

Informasjon om gjæring

19 grader 2 dager
21 grader

Kommentarer


[BBcode]