Klasse
8D Porter
Brygget
13. januar 2013
Flasket
28. februar 2012
Alkoholstyrke
9,0%
Farve (EBC)
0
OG/FG
1082 / 1021
Bitterhet (IBU)
50,0 (B)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
44,0l
Mengde ferdig øl
40,0l
Gjærbare ingredienser

12500 g (73,5%) Maris Otter Pale Ale Malt VB; Thomas Fawcett
2000 g (11,8%) Spraymalt Blond Dry Vestbrygg; Brewferm
1000 g (5,9%) White Table Sugar (Sucrose)
500 g (2,9%) Brown Malt VB; Thomas Fawcett
500 g (2,9%) Chocolate Malt VB; Thomas Fawcett
500 g (2,9%) Crystal Malt VB; Thomas Fawcett

Humle og krydder

80 g (100,0%) Target; Vestbrygg (10,0%) - added during boil, boiled 60 m

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader 60 min
78 grader 20 min

Gjærtype

safale us-o5

Gjærmengde

4 poser på 40 liter

Informasjon om gjæring

18 grader i 14 dager

Kommentarer


[BBcode]