Klasse
9E Imperial stout
Brygget
16. januar 2012
Flasket
16. februar 2012
Alkoholstyrke
9,0%
Farve (EBC)
81
OG/FG
1,092 / 1,044
Bitterhet (IBU)
93,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
55,0l
Mengde ferdig øl
50,0l
Gjærbare ingredienser

7 kg pale malt
1.5 kg hvetemalt
2 kg mørk krystallmalt
1.2 kg brunmalt
1.2 kg pale chocolate
600 g roasted barley
4,5 kg lys DME

Humle og krydder

300 g EKG pellet 4,4% 60 min
50 g EKG pellet 4,4% 30 min
50 g EKG pellet 4,4% 15 min
50 g EKG pellet 4,4% 10 min
100 g EKG pellet 4,4% tørrhumlet

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

66 grader 90 minutter
78 grader 10 minutter

Gjærtype

Wyeast 1084

Gjærmengde

2 pakker med starter

Informasjon om gjæring

Gjæret på ca. 20 grader

Kommentarer


[BBcode]