3,4 kg Warminster Maris Otter
0,3 kg Warminster Crystal 200
0,1 kg Warminster Amber Malt
60 min: 40 g East Kent Goldings 5,5%
15 min: 30 g East Kent Goldings 5,5%
2 min: 30 g East Kent Goldings 5,5%
Tørrhumle etter 5 dager: 20 g East Kent Goldings 5,5%
Vannjustering med Kalsiumklorid, kalsiumsulfat, kalsiumkarbonat og natron.
5 g "klar-urt" tilsatt ved 15 min.
0,5 ts. gjærnæring tilsatt ved 15 min.
Innmesk: 12,5 liter vann.
20 minutter ved 64 C.
20 minutter ved 70 C.
5 minutter ved 77 C.
Skylt med 22 L vann, tappet av 30 L.
WLP002
ca. 200 mrd. celler
Tilsatt ca. 0,75 L O2.
Starter gjæringen på 18C og ramper opp til 19 C over to døgn. Holdes på 19 C i 8 dager før cold crash.