Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 10D Saison)
Ekstra ingredienser
Multer
Brygget
30. juni 2015
Flasket
8. november 2015
Alkoholstyrke
8,0%
Farve (EBC)
11,5
OG/FG
1,080 / 1,018
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
9,0l
Mengde ferdig øl
22,0l
Gjærbare ingredienser

3kg Coopers lys LME
1,5 kg hvetespraymalt
0,5 kg lys spraymalt
250g krystallmalt
8dl multejuice (presset av 1,5kg)

Humle og krydder

bitring:
50g Perle
50g Saaz
15min:
25g Hallertau Hersbrucker
25g Willamette
25g East Kent Goldings
0min:
25g Willamette
25g Hallertau Hersbrucker
25g East Kent Goldings

Andre ingredienser

nei

Meskeinformasjon

Krystallmalt steepet, resten er ekstrakt.

Gjærtype

Wyeast 3724

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

4,5 måneder mellom 21 og 28 grader. Aktivitet "hele tiden".

Kommentarer

OG er estimert siden ekstraktøl ikke er homogent til å begynne med, og jeg ikke vet vekta på multejuicen


[BBcode]