Klasse
8B Sweet stout
Brygget
21. februar 2016
Flasket
7. mars 2016
Alkoholstyrke
6,8%
Farve (EBC)
100
OG/FG
1071 / 1036
Bitterhet (IBU)
66,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

kilo

Pale, Maris Otter 5
Havreflak 1
Roasted barley 0,7
Crystal 120 0,3
Brown malt 0,3
Black Malt 0,3
Chocolate malt 0,5

Humle og krydder

navn-gram-aa-tid

cascade 85 7,0 % 60
East Kent Golding 40 5,1 % 15
East Kent Golding 35 5,1 % 2
East Kent Golding 25 5,1 % 0

Andre ingredienser

et kilo laktose

Meskeinformasjon

63C i 20 mins, 72C 20 mins, 78C 5mins

Gjærtype

s-04

Gjærmengde

to pakker

Informasjon om gjæring

17-20C, en grad opp pr dag, 20C ut, 2 uker tilsammen

Kommentarer


[BBcode]