Klasse
9B Amerikansk barley wine
Brygget
31. mars 2012
Flasket
23. april 2012
Alkoholstyrke
11,5%
Farve (EBC)
23
OG/FG
1117 / 1031
Bitterhet (IBU)
103,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

14000 gram Pils malt
100 gram Crystal malt
1000 gram DME

Humle og krydder

40 gram Colombus 14,5% 90 min
40 gram Colombus 14,5% 60 min
40 gram Colombus 14,5% 30 min
40 gram Saaz 3,5% 15 min
40 gram Saaz 3,5% 5 min
40 gram Colombus 14,5% -1 min
5 gr Saaz 3,5% -1 min
90 gram Colombus 14,5% tørrhumle 7 dager

Andre ingredienser

2kpsl servomyces
2ts gjærnæring
1ts irish moss

Meskeinformasjon

70 minutter @ 64-63 grC

Gjærtype

WLP510

Gjærmengde

750 bill celler

Informasjon om gjæring

Tilsatt 2 min O2, ved 1L/min
Gjæret 2 uker ved 20 grader C

Kommentarer

Naturlig karbonert til volco2: 2,3


[BBcode]