Klasse
10B Lys sterk belgisk ale
Brygget
9. januar 2015
Flasket
26. januar 2015
Alkoholstyrke
9,8%
Farve (EBC)
11
OG/FG
1,080 / 1,006
Bitterhet (IBU)
33,3 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

4000 gr pils
2000 gr pale
1000 gr sukker
200 gr Abbey malt

Humle og krydder

10 gr Nelson sauvin 12,3% FWH
90 gr Nelson sauvin 5 min

Andre ingredienser

Irish Moss
Gjær næring
Skumkontroll

Meskeinformasjon

64 grader 60 min
78 grader 15 min
78 grader 15 min

Gjærtype

WLP 550

Gjærmengde

3 dl topphøst 2.gen.

Informasjon om gjæring

temperatur.kontroll på 21 grader.

Kommentarer


[BBcode]