Klasse
4I Amerikansk amber
Brygget
3. desember 2016
Flasket
19. desember 2016
Alkoholstyrke
5,6%
Farve (EBC)
28
OG/FG
1,056 / 1,011
Bitterhet (IBU)
39,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
41,0l
Mengde ferdig øl
39,4l
Gjærbare ingredienser

5600,00 g Pale Ale (BestMälz) (5,0 EBC)

2000,00 g BEST Munich (BESTMALZ) (15,0 EBC)

1500,00 g Caraamber (Weyermann) (70,9 EBC)

500,00 g Crystal Rye Malt (Thomas Fawcett) (157,6 EBC)

400,00 g Amber (Crisp)

Humle og krydder

30,00 g Nugget [15,00 %] - Boil 60,0 min Hop

45,00 g Cascade [6,80 %] - Boil 20,0 min Hop

15,00 g Centennial [10,00 %] - Boil 5,0 min

60,00 g Cascade [6,80 %] - Dry Hop 7,0 Days

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

68 grader i 60 min
78 grader i 20 min

78 grader skyll

Gjærtype

1056

Gjærmengde

ca 400 billion

Informasjon om gjæring

19 grader i 16 dager

Kommentarer


[BBcode]