5700 g pale malt
500 g hvetemalt
500 g medium krystallmalt
1000 g Kamahi-honning fra New Zealand (tilsatt gjæringsspann etter stormgjæring)
20g Chinook 12,4% pellets 20 min
20g NZ Cascade 9,1% pellets 20 min
20g NZ Motueka 8,0% pellets 20 min
20g Chinook 12,4% pellets 10 min
20g NZ Cascade 9,1% pellets 10 min
20g NZ Motueka 8,0% pellets 10 min
20g NZ Nelson Sauvin 12,3% pellets 10 min
30g NZ Motueka 8,0% pellets 5 min
30g NZ Cascade 9,1% pellets 5 min
20g Chinook 12,4% pellets 5 min
20g NZ Nelson Sauvin 12,3% pellets 5 min
30g NZ Cascade 9,1% pellets 0 min
30g NZ Motueka 8,0% pellets 0 min
20g Chinook 12,4% pellets 0 min
20g NZ Nelson Sauvin 12,3% pellets 0 min
50g NZ Motueka 8,0% pellets Løst i gjæringsspann 10 dager
50g NZ Cascade 9,1% pellets Løst i gjæringsspann 10 dager
30g NZ Cascade 9,1% pellets Tørrhumlet på fat 5 dager
30g NZ Motueka 8,0% pellets Tørrhumlet på fat 5 dager
20g Chinook 12,4% pellets Tørrhumlet på fat 5 dager
20g NZ Nelson Sauvin 12,3% pellets Tørrhumlet på fat 5 dager
6 gram Klar Urt 10 min
64 grader 90 minutter
78 grader 10 minutter
Koketid: 60 minutter
WLP001
1 pakke i 2 liter starter
Gjæret på 18 grader i 4 uker