Klasse
4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale
Brygget
11. februar 2016
Flasket
28. februar 2016
Alkoholstyrke
6,0%
Farve (EBC)
27,8
OG/FG
1,057 / 1,011
Bitterhet (IBU)
31,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
19,0l
Mengde ferdig øl
18,0l
Gjærbare ingredienser

5kg Maris Otter
.4kg Victory Malt
.2kg Crystal 60L
.2kg Crystal 120L

Humle og krydder

45g Golding (50min)
25g Golding (10min)
20g Fuggles (10min)
30g Golding (Hopstand -70c- 30min)
30g Fuggles (Hopstand -70c- 30min)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

16L - 65c - 60 min
13L batch sparge - 70C

Gjærtype

Mangrove Jack M07

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

Pitch gjæren 17c
18c i 5 dager - SG 1.011
Heve temperaturen 0.5c hver 12 timer til 22c.
Cold crash i 1 uke i fatet mens den er karbonisert.

Kommentarer


[BBcode]