Klasse
9E Imperial stout
Brygget
26. mai 2017
Flasket
1. august 2017
Alkoholstyrke
10,7%
Farve (EBC)
86
OG/FG
1,100 / 1,020
Bitterhet (IBU)
85,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
50,0l
Mengde ferdig øl
45,0l
Gjærbare ingredienser

2 kg Munich malt
20 kg Pale malt
0,8 kg Molasse
0,2 cara pils, 0,3 black, 0,34 biscuit 0,4 chocolate 0,4 Roasted barley. 0,5 Carafa III 0,6 Havre, 2kg crystal,
1kg dememera sukker
1kg brunt rørsukker.

Humle og krydder

Northern brewer
Mosaic
Citra
Progress

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

65 grader 75 min

Gjærtype

Mangrove Jack M42

Gjærmengde

5 pk

Informasjon om gjæring

17 grader 4 uker.
7 uker på eiekefat

Kommentarer


[BBcode]