Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
27. januar 2013
Flasket
10. februar 2013
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
21,9
OG/FG
1065 / 1010
Bitterhet (IBU)
60,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
110,0l
Mengde ferdig øl
100,0l
Gjærbare ingredienser

19,5 kg maris otter
2kg vienna 7 ebc
0,9kg crystal 150
0,6kg crystal 29
0,5 crystal 250
0,5 crystal 75

Humle og krydder

50g centennial 10,5% 30 minutter
50g simcoe 13% 30 minutter
50g zythos 10% 30 minutter

60g centennial 10,5% 15 minutter
60g simcoe 13% 15 minutter
60g zythos 10% 15 minutter

60g centennial 10,5% 1 minutt
60g simcoe 13% 1 minutt
60g zythos 10% 1 minutt

tørrhumling

0,7g pr liter amarillo
0,7g pr liter simcoe
0,7g pr liter centennial

Andre ingredienser

Irish moss
gjærnæring, 1g servomyces og 2 ts wln1000
4g pr 10 liter gypsum i alt vann

Meskeinformasjon

64 grader i 75 minutter

Gjærtype

wlp001

Gjærmengde

starter ihht mrmalty

Informasjon om gjæring

19 grader i 2 uker

Kommentarer


[BBcode]