Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 9C Foreign extra stout)
Ekstra ingredienser
Bringebær
Brygget
28. januar 2013
Flasket
18. mars 2013
Alkoholstyrke
7,5%
Farve (EBC)
70
OG/FG
1090 / 1020
Bitterhet (IBU)
26,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
42,0l
Mengde ferdig øl
34,0l
Gjærbare ingredienser

Maris Otter Pale Malt 5 EBC 10000 g
Special B 230 EBC 250 g
Crystal Malt 120 EBC 800 g
Chocolate Malt 800 EBC 410 g
Chocolate Wheat 1000 EBC 280 g
Flaked Oats 4 EBC 600 g

Humle og krydder

Magnum 14% alpha 34 g 60 minutes

Andre ingredienser

Bringebær 2 kg til ca 17 liter øl

Meskeinformasjon

66 grader i 90 min.

Gjærtype

Wyeast 1968 Special London ale

Gjærmengde

2 rør i 2 liter starter

Informasjon om gjæring

20 grader

Kommentarer

Bjarke Knizek Vang er også medbrygger.

Monkey Brew.


[BBcode]