Klasse
8C Oatmeal stout
Brygget
15. januar 2013
Flasket
11. februar 2013
Alkoholstyrke
6,2%
Farve (EBC)
0
OG/FG
1065 / 1018
Bitterhet (IBU)
38,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,5l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

3.3 kg Castle Malting Pale malt
1 kg Castle Malting Munich light
0.5 kg Crystal 60
0.2 kg Chocolate Malt
0.28 kg Black Malt
0.5 kg Muntons Dry Light Extract
0.4 kg Bjørn havregryn

Humle og krydder

45 g East Kent Goldings 6%AA, 60 minutter

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

30 minutt på 67*C
30 minutt på 69*C
10 minutt utmesk på 78*C

Gjærtype

WLP023 Burton ale

Gjærmengde

1 pakke i 3.7 liter starter

Informasjon om gjæring

3 uker på 16-20*C (Økning mot slutten)

Kommentarer


[BBcode]