Pilsnermalt 6RW (Castle Malting) (3,4 EBC)
Munich Malt (17.7 EBC) Caramel/Crystal Malt - 80L (150.0 EBC)
Wheat Malt, Dark (17.7 EBC)
Carafa II (1150.0 EBC)
Perle (9,00 %)
Hallertauer Mittelfrüh (3,6 %)
Innmesk v/54 grader C
Oppvarming til 63 grader C over 15 minutter. Hold 63 grader C i 25 minutter. Øk temperaturen over 10 minutter til 72 grader C og hold denne temperaturen i 20 min. Deretter økning av temperatur til 78 grader C og hold denne i 10 minutter (utmesk). Meskeutstyr: Speidel 20L
German Lager, WLP830
546 mrd
Pitchet gjær v/ 10 grader C og holdt denne i 8 dager. Diacetylrest, 1 grad økning i døgnet til 14 grader C og deretter 14 grader C i 2 døgn før senking av temperatur med 1 grad C i døgnet til 10 grader C. Holdt 10 grader C frem til flasking. Totalt gjæringsløp 27 dager.