Klasse
2B Wiener
Brygget
8. april 2014
Flasket
30. juni 2014
Alkoholstyrke
6,6%
Farve (EBC)
22
OG/FG
1,061 / 1,011
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
62,0l
Mengde ferdig øl
52,0l
Gjærbare ingredienser

13.50 kg Vienna Malt
700.00 g Melanoiden Malt
300.00 g crystal 100 EBC
50.00 g Carafa II
100.00 g Special B Malt

Humle og krydder

20.00 g Warrior First Wort Hopping 15.00 % alfa
40.00 g Tettnang @ -60 mins 3.80 % alfa
60.00 g Hallertauer Mittelfrueh @ -20 mins 4.50 % alfa
60.00 g Tettnang @ -5 mins 3.80 % alfa

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Protein Rest 35 min@50.0°C
Saccharification Rest 45 min@68.3°C
Enkel dekoksjon til mash out og fly sparge

Gjærtype

WLP0802 og 0800

Gjærmengde

4 rør

Informasjon om gjæring

Primary 15 days @ 12.0°C 08/04/2014
Diacetyl-rast 2 days @ 20.0°C 20/04/2014
Secondary 10 days @ 12.0°C 23/04/2014
Lager 50 days @ 3.0°C 03/05/2014
Bottle/Keg 14 days @ 20.0°C 30/06/2014

Kommentarer


[BBcode]