Klasse
13E Andre tilsetninger (basistype 8C Oatmeal stout)
Ekstra ingredienser
Kaffe
Brygget
31. januar 2016
Flasket
8. mars 2016
Alkoholstyrke
5,7%
Farve (EBC)
94
OG/FG
1,067 / 1,024
Bitterhet (IBU)
33,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

4,5 kg Pale Malt
1 kg Flaket bygg
1 kg Flaket havre
400 gr sjokolademalt
300 gr ekstra mørk cara
300 gr roasted barley
200 gr amber malt

Humle og krydder

58 gr EKG @ 60 min

Andre ingredienser

70 gr kaldtrukket Vardekaffe i 0,5L presskanne. 24 timer.

Meskeinformasjon

68C i 90 min

Gjærtype

WLP007

Gjærmengde

Pitching rate 0,75

Informasjon om gjæring

14 dager på 18C

Kommentarer

Leveres på bryggeland drammen


[BBcode]