Klasse
4B Engelsk best bitter
Brygget
23. januar 2014
Flasket
8. februar 2014
Alkoholstyrke
4,1%
Farve (EBC)
16
OG/FG
1042 / 1011
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

3400 g Pale malt
830 g Munich malt 15 ebc
220 g CaraMunich 90 ebc
100 g Amber malt

Humle og krydder

23 g Northern Brewer pellets 10.5% 60 min
13 g East Kent Golding pellets 6.1% 10 min
46 g Fuggle 6.7% 1 min

Andre ingredienser

Litt kalsiumsulfat og -klorid i mesken. Irish moss og gjærnæring.

Meskeinformasjon

63 mashin
67 60 min
72 10 min
77 10 min

Gjærtype

WY1318

Gjærmengde

Top cropper direkte

Informasjon om gjæring

2 uker i romtemp, 19 grader

Kommentarer

Karbonert med 100 g sukker.


[BBcode]