Klasse
9E Imperial stout
Brygget
8. januar 2017
Flasket
20. februar 2017
Alkoholstyrke
9,7%
Farve (EBC)
98,5
OG/FG
1,110 / 1,040
Bitterhet (IBU)
68,47 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
25,0l
Gjærbare ingredienser

Warminster Maris Otter Pale
Flaked Oats
Muntons Chocolate
Muntons Roasted Barley
Warminster Brown
Muntons Crystal
Muntons Dark Crystal

Humle og krydder

Target
East Kent Goldings

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

10 min ved 50 deg C
30 min ved 60 deg C
30 min ved 70 deg C

Gjærtype

Safale US-05

Gjærmengde

10 pk a 11 gram

Informasjon om gjæring

Gjæret i tre dager ved 17 deg C.
Deretter 10 dager ved 20 deg C. Deretter overført til carboy som med coldcrashet ned til 0.5 deg C. Der den ble til den ble flasket. Flaskene har stått mørk og kjørlig.

Kommentarer


[BBcode]