Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12E Berliner weisse)
Ekstra ingredienser
Rips
Brygget
7. september 2015
Flasket
8. oktober 2015
Alkoholstyrke
3,4%
Farve (EBC)
9
OG/FG
1035 / 1009
Bitterhet (IBU)
6,0 (B)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
15,0l
Mengde ferdig øl
14,0l
Gjærbare ingredienser

Pale malt og Hvetemalt

Humle og krydder

Saaz og EKG

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader/60 min

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

1 pk

Informasjon om gjæring

18 grader

Kommentarer

15 liter ferdig gjæret BW, tilsatt 3,1 kg rips. Tappet på flaske etter 14 dager.


[BBcode]