Klasse
2F Schwarzbier
Brygget
7. desember 2014
Flasket
21. desember 2014
Alkoholstyrke
4,9%
Farve (EBC)
55
OG/FG
1045 / 1008
Bitterhet (IBU)
30,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
30,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

3500 g Vienna, EBC 7
2000 g Munich, EBC 15
500 g Weyermann Chocolate Rye EBC 500

Humle og krydder

50g@60min 1,6% Hersbrucher
20g@30min 5,7% EKG
64g@15min 4,8% H.Mittelfru

Andre ingredienser

7g Irish Moss

Meskeinformasjon

30 min@50ºC
30 min@68ºC
15 min@70ºC

Gjærtype

US-Safal 04 + 05

Gjærmengde

2 pk

Informasjon om gjæring

1. dag 20ºC
2. dag 24ºC
3. dag 22 ºC
4+ dag 21 ºC

Kommentarer


[BBcode]