Klasse
3A Helles bock/Maibock
Brygget
8. januar 2016
Flasket
31. januar 2016
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
16,5
OG/FG
1066 / 1011
Bitterhet (IBU)
24,6 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
25,0l
Mengde ferdig øl
24,0l
Gjærbare ingredienser

4000 gr pilsner
2000 gr munchen II
500 gr melanoidin

Humle og krydder

10 gr Magnum 12.2 % 60 min
30 gr Perle 9.8% 15 min

Andre ingredienser

Irish Moss
Gjærnæring

Meskeinformasjon

60 min 67 grader
15 min 78 grader
15 min 78 grader

Gjærtype

Saflager 34/70

Gjærmengde

to poser

Informasjon om gjæring

Gjæret på 10 grader.

Kommentarer

Tilsatte 2 min O2 1l/min.


[BBcode]