Klasse
4E Amerikansk pale ale
Brygget
31. januar 2016
Flasket
11. februar 2016
Alkoholstyrke
5,5%
Farve (EBC)
14
OG/FG
1052 / 1010
Bitterhet (IBU)
40,0 ()
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
23,0l
Mengde ferdig øl
23,0l
Gjærbare ingredienser

2.632 kg Maris Otter Malt (46.29%)
2.632 kg Pilsner (46.29%)
0.211 kg Crystal 30 (3.71%)
0.211 kg Flaked Oats (3.71%)

Humle og krydder

15.0 g Amarillo Pellet (8.6% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.7 g/L)
15.0 g Citra Pellet (13.5% Alpha) @ 60 Minutes (Boil) (0.7 g/L)
20.0 g Amarillo Pellet (8.6% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (0.9 g/L)
20.0 g Citra Pellet (11.1% Alpha) @ 5 Minutes (Boil) (0.9 g/L)
15.0 g Amarillo Pellet (8.6% Alpha) @ 1 Minutes (Boil) (0.7 g/L)
15.0 g Citra Pellet (11.1% Alpha) @ 1 Minutes (Boil) (0.7 g/L)
20.0 g Amarillo Pellet (8.6% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (0.9 g/L)
20.0 g Citra Pellet (11.1% Alpha) @ 0 Days (Dry Hop) (0.9 g/L)

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

60 min at 64 grader

Gjærtype

WLP001

Gjærmengde

Overpitch fra slurry

Informasjon om gjæring

tre uker at 16 grader

Kommentarer


[BBcode]