Pale malt 83%
Flaket Havre 5%
Amber malt 70 EBC 3%
Victory 55 EBC 1%
Pale Chocolate 600 EBC 3%
Chocolate 1200 EBC 1%
Carafa Special 3 1400 EBC 1%
60 min total koketid.
Citra 0.6g/l kok 60 min
Centennial 0.6g/l kok 30 min
Citra 0.4g/l kok 10 min
Centennial 0.4g/l kok 10 min
Vannjustering
Meskevann(18l) og Skyllevann (18l): 0.1 g/l pH5.2 Stabilizer, 0.1 g/l CaCl2 (kalsiumklorid)
I sjokolademalt/carafa før tilsetting til mesk (18l): 0.1g/l CaCO3 (kalsiumkarbonat), 0.1g/l NaHCO3 (natron)
Kjeletilsetning (25l): 0.07 g/l CaCl2 siste 10 min.
Benyttet defoamer og Super Moss
66 grader 60 min, utmesk 78 grader i 15 min.
De tre mørkeste maltene meskes ikke. Tilsettes på toppen av mesk ved oppstart av utmesk.
WLP007
1.5 dl vasket slurry
ca 300 mrd celler til 23 l vørter
Startet på 18 grader økt gradvis til 21 fra dag 3 til 6. Gjæret to uker før cold crash til 4 grader over 48 timer
Karbonert med 5g/l mørk sirup