Maris Otter Pale Malt 5 EBC 6500 g
Pale Malt 7 EBC 7 EBC 1000 g
Cara Crystal 120 EBC 120 EBC 400 g
Chocolate Malt 800 EBC 100 g
Dry Light Extract 8 EBC 2000 g
Columbus 16% alpha 35 g 60 minutes
Simcoe 13% alpha 17 g 60 minutes
Chinook 12.6% alpha 21 g 45 minutes
Centennial 10% alpha 33 g 30 minutes
Citra 12% alpha 53 g 15 minutes
50 gr. Amarillo (11.9 %) 10 min.
80 gr. Amarillo (11.9 %) 0 min.
60 gr. Simcoe(12 %) 0 min. Tørrhumlet etter 5 dagers gjæring, i 7 dager, med 60 gr. Citra og 110 gr. Simcoe.
2 ts Irish Moss 10 min.
1 ts. Gjærnæring kok 10 min.
2 ts 5,2 og 2 ts. Gypsum.
8 dråper FoamControl
65-66 grader 75 min og skylling 78 grader. Koker DME separat i en 10 liters kjele, som deretter fordeles på to gjæringssbøtter.
WLP001 California Al
Starter 4 liter
Gjæret på 18-20 grader.Gjæret i to separate bøtter med ca. 21 liter i hver.