Klasse
3C Doppelbock
Brygget
23. desember 2015
Flasket
31. januar 2016
Alkoholstyrke
7,2%
Farve (EBC)
43
OG/FG
1,080 / 1,026
Bitterhet (IBU)
18,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
24,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

5kg munich 1
4kg pale malt
1.1kg vienna
0.2kg bjørns havregryn
0.3kg melanoiden
0.35kg crystal 70
0.4kg spesial-B

Humle og krydder

100g hallertou hersbucker 60 min

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67-64 på 1 time
Skyte med 13L vann

Gjærtype

Wlp833

Gjærmengde

900mill celler

Informasjon om gjæring

10c i 3uker
36 timer diasetyl rest på 20c
2uker coldcrash

Kommentarer


[BBcode]