Klasse
6B Amerikansk IPA
Brygget
11. februar 2013
Flasket
15. mars 2013
Alkoholstyrke
6,3%
Farve (EBC)
17
OG/FG
1065 / 1017
Bitterhet (IBU)
78,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
21,0l
Gjærbare ingredienser

4,900 kg Pilsner Ger (3 EBC)
0,400 kg Munich Malt (25 EBC)
0,200 kg Carafoam (5 EBC)
0,200 kg Crystal Malt (120 EBC)
0,200 kg Melanoiden Malt (65 EBC)

Humle og krydder

20,00 g Citra [12,00 %] - First Wort 90,0 min
35,00 g Citra [12,00 %] - Boil 15,0 min
35,00 g Citra [12,00 %] - Boil 10,0 min
35,00 g Citra [12,00 %] - Boil 5,0 min
35,00 g Citra [12,00 %] - Boil 1,0 min
85,00 g Citra [12,00 %] - Dry Hop 7,0 Days

Andre ingredienser

4g/10l Gypsum i vann
1g/10l Baking Soda i mesk
1g/10l Chalk i mesk
0,5 Whirlfloc Tablet

Meskeinformasjon

65c 60min
76c 10min

Gjærtype

WLP002

Gjærmengde

Ihht. MrMalty.

Informasjon om gjæring

19c 14dager

Kommentarer

Klone av Three Floyds Zombie Dust. Oppskriften kan være basert på denne:
http://www.homebrewtalk.com/f69/three-floyds-zombie-dust-clone-303478/


[BBcode]