Klasse
10D Saison
Brygget
9. mars 2014
Flasket
29. mars 2014
Alkoholstyrke
6,6%
Farve (EBC)
16
OG/FG
1,058 / 1,008
Bitterhet (IBU)
32,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
58,0l
Mengde ferdig øl
51,0l
Gjærbare ingredienser

3.65 kg Heidelberg Malt
2.73 kg Munich Malt
1.82 kg Hvetemalt
1.00 kg Malted Oats
1.00 kg Rye Malt
1.00 kg Barley, Flaked
800.00 g sukker
500.00 g Rye, Flaked
500.00 g knust hvete helkorn
200.00 g Special B Malt

Humle og krydder

@ -60 mins:
45.00 g Goldings, East Kent 6.40 % alfa
32.00 g Northern Brewer 9.50 % alfa

@-20 mins:
55.00 g Styrian Goldings 20 mins 3.80 % alfa

@ -15 mins:
1 g svart pepper, knust
2 g paradisfrø
500 g appelsinmarmelade

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Innmesk & glukanase 20 min@35.0°C
Temperaturøkning til 74.0°C over 120 mins
Fly Sparge

Gjærtype

WLP0565 og 0566

Gjærmengde

1 liter starter

Informasjon om gjæring

Pitchet ved 20 grader, ingen temperaturkontroll, gjæret i 20 dager.

Kommentarer

Karbonert med litt appelsinblomstvann og sukker.


[BBcode]