3.65 kg Heidelberg Malt
2.73 kg Munich Malt
1.82 kg Hvetemalt
1.00 kg Malted Oats
1.00 kg Rye Malt
1.00 kg Barley, Flaked
800.00 g sukker
500.00 g Rye, Flaked
500.00 g knust hvete helkorn
200.00 g Special B Malt
@ -60 mins:
45.00 g Goldings, East Kent 6.40 % alfa
32.00 g Northern Brewer 9.50 % alfa
@-20 mins:
55.00 g Styrian Goldings 20 mins 3.80 % alfa
@ -15 mins:
1 g svart pepper, knust
2 g paradisfrø
500 g appelsinmarmelade
Innmesk & glukanase 20 min@35.0°C
Temperaturøkning til 74.0°C over 120 mins
Fly Sparge
WLP0565 og 0566
1 liter starter
Pitchet ved 20 grader, ingen temperaturkontroll, gjæret i 20 dager.
Karbonert med litt appelsinblomstvann og sukker.