Klasse
6C Imperial IPA
Brygget
5. februar 2017
Flasket
19. februar 2017
Alkoholstyrke
7,3%
Farve (EBC)
20
OG/FG
1067 / 1014
Bitterhet (IBU)
150,0 (O)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
18,0l
Mengde ferdig øl
14,0l
Gjærbare ingredienser

5,7 kg Bestmalz pale malt
0,4 kg DME lys pilsner

Humle og krydder

60 min: 25g Centennial og 30g Zeus
15 min: 18 g Centennial og 18g Zeus
5 min: 50g Centennial og 25g Zeus

Tørrhumle:
120g Citra, 100g Amarillo og 100g Simcoe

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

Brygget på Speidel 50 m/ kort maltrør.
Innmesk 50 grader
65 grader: 60 min
77 grader: 5 min

Gjærtype

US-05

Gjærmengde

2 pakker

Informasjon om gjæring

4 dager på 19 grader. 10 dager på 20 grader.

Kommentarer


[BBcode]