Klasse
10A Belgisk blond
Brygget
17. januar 2015
Flasket
4. februar 2015
Alkoholstyrke
4,7%
Farve (EBC)
10
OG/FG
1057 / 1012
Bitterhet (IBU)
35,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
20,0l
Gjærbare ingredienser

4.5 kg pale
0,2 kg munchner
0,2 kg hvetemalt

Humle og krydder

10 gr Magnum 14,7%
35 gr East Kent Golding 5%
alt i 60 min

Andre ingredienser

protafloc

Meskeinformasjon

55 gr i 15 min
62 gr i 60 min
75 gr i 15 min

Gjærtype

SafBrew T-58

Gjærmengde

1 pakke

Informasjon om gjæring

Gjæret på 22 grader

Kommentarer


[BBcode]