Klasse
13A Frukt/grønnsaksøl (basistype 12C Flamsk rød)
Ekstra ingredienser
Kirsebær
Brygget
16. juni 2013
Flasket
5. januar 2015
Alkoholstyrke
8,0%
Farve (EBC)
73
OG/FG
1070 / 1004
Bitterhet (IBU)
30,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
20,0l
Mengde ferdig øl
8,0l
Gjærbare ingredienser

3000 g pilsmalt
600 g flaket hvete
600 g Munich I
600 g Caramunich
300 g melanoidin
300 g Special B
100 g Pale chocolate
500 g mørkt sukker

2100 g kirsebær (med 9 L av batchen)

Humle og krydder

15 g Magnum 14.6% 60 min
30 g Saaz 3.2% 10 min

Andre ingredienser

Vannjustering, irish moss, gjærnæring.
Eiketerninger trukket i cognac.

Meskeinformasjon

Innmesk 50 grader, 20 min 50 grader, 40 min 63 grader, 30 min 72 grader, 10 min 76 grader

Gjærtype

WY3763+WLP665

Gjærmengde

Slurry

Informasjon om gjæring

Omstikking etter primærgjæring. Tilsatt dregs med WLP644 og Orval.

Kommentarer

Kun halve batchen som ble tilsatt kirsebær.


[BBcode]