Klasse
2C Märzen
Brygget
2. desember 2016
Flasket
23. januar 2017
Alkoholstyrke
5,1%
Farve (EBC)
44
OG/FG
1055 / 1016
Bitterhet (IBU)
22,0 (T)
Karbonering
F
Filtrert
nei
Mengde vørter
40,0l
Mengde ferdig øl
36,6l
Gjærbare ingredienser

5100 gr. Munich malt, EBC 15
150 gr. Carafa Special II, EBC 1150

Humle og krydder

50 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7, tid 01:00
20 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7, tid 00:15
20 gr. Hallertau Mittelfrüh, IBU 2,7, tid 00:02

Andre ingredienser

Meskeinformasjon

67 grader, 75 min
78 grader, 30 min

Gjærtype

WLP833 German Bock

Gjærmengde

854 ml. slurry

Informasjon om gjæring

9-11 grader 27 dager

Kommentarer


[BBcode]