Klasse
4C Engelsk strong bitter/Engelsk pale ale
Brygget
28. januar 2015
Flasket
12. februar 2015
Alkoholstyrke
5,9%
Farve (EBC)
29
OG/FG
1059 / 1015
Bitterhet (IBU)
36,0 (T)
Karbonering
N
Filtrert
nei
Mengde vørter
22,0l
Mengde ferdig øl
19,0l
Gjærbare ingredienser

4,5 kg Maris Otter Pale Malt
500 g Crystal Malt 150
40 g Roasted Barley
150 g Lys DME
200 g Rørsukker

Humle og krydder

25 g Target (10,4%) pellets
20 g Northdown (8,9%) pellets
5 g EKG (6,4%) pellets

10 g Challenger (tørrhumle)
10 g EKG (tørrhumle)

Andre ingredienser

1/2 Whirlfloc tablet

Meskeinformasjon

67°C Saccharification 60 min
78°C Mash Out 20 min

Gjærtype

Wyeast 1968

Gjærmengde

200 mrd celler

Informasjon om gjæring

2 uker gjæring ved 18-20°C

Kommentarer


[BBcode]